Om HappyAid

Affärsidé

Vi skapar trygga arbetsplatser runt om i Sverige genom att erbjuda smarta, synliga och effektiva produkter inom första hjälpen och säkerhet samt livräddande utbildningar.
Genom att ta ansvar för vårt handlande och ge våra kunder 100% engagemang ska vi ständigt utvecklas för att vara marknadens mest intressanta och bästa samarbetspartner.

Filosofi

Kundens vardag är vår utgångspunkt. Vi vill genom personliga möte på plats i kundens miljö ge förslag på produkter som kan förebygga personliga skador samt produkter som hjälper till när skadan har inträffat. Det handlar helt enkelt om att se till så rätt produkt är på rätt plats och används rätt. Dessutom har vi ett helt gäng av duktiga HLR Instruktörer som älskar att sprida kunskapen i hur man räddar liv.

Värderingar

Ansvar
Vi ska på ett ansvarsfullt sätt ge våra kunder den bästa tänkbara servicen. Vi tar ansvar för vårt handlande i alla lägen.

Engagemang
Vi ska visa och ge 100% engagemang till våra kunder. Engagemanget ska finnas med oss i allt vi gör.

Glädje
Med glädje sprider vi vårt varumärke på bästa sätt.

Utveckling
Vi vill genom personliga möten visa våra kunder att det är vi som utvecklar branschen i rätt riktning. Vår strävan att utvecklas finns där för att hela tiden ligga i framkant inom vår bransch.

HappyHarmoni

På Happy önskar vi att vår personal tar hand om sig själva och lägger ner tid på sig själva för att må bra. Vi vet att det är grunden till all framgång. När kroppen får den näringen den behöver så fungerar vi bättre emotionellt, fysiskt och mentalt.

Detta bidrar till att vi får mer energi vilket gör att det blir lättare att slappna av och fokusera på rätt saker i vardagen. Allt det gör att vi drivs in i en positiv spiral som indikeras av att vi mår bättre och presterar bättre.

Som allt annat man blir bra på så är det viktigt med daglig träning och att man gör det till en självklarhet istället för undantag.
Vi gör en rad saker för att skapa de bästa förutsättningar till motion och träning.

Alla medarbetare får årligen ett bra friskvårdsbidrag. Vi satsar mycket på profilerade träningskläder. Vi uppmuntrar till att planera in ett och annat träningspass under arbetstid, det kan vara i samband med lunch eller varför inte starta dagen med ett pass. Våra konferenser har oftast någon form av Harmoniaktivitet. Vi kallar detta för HappyHarmoni.