Utbildningar

Vårt största mål är att få alla att våga agera innan ambulans är på plats. För agerande räddar liv. Vi tror starkt på ett aktivt lärande, där vi under utbildningstillfället arbetar både praktiskt och teoretiskt tillsammans.

Boka utbildning

I Sverige drabbas ca 6 000 person årligen av hjärtstopp utanför sjukhus och endast ca 10% överlever. Om behandling med hjärtstartare & HLR påbörjas inom 3 minuter är överlevnadsgraden 75%. Tiden till behandling är avgörande! För varje minut som går innan ingripande sjunker chansen för överlevnad med 10 %.

  • Vi kommer alltid ut och håller utbildningen på plats hos er.
  • Vi ser hela tiden till att vara uppdaterade med den senaste forskningen och kunskapen.
  • Vi har många års erfarenhet i branschen.
  • Vi hanterar kunder i hela Sverige.

”Ville bara tacka för en fantastiskt uppskattad utbildning hos oss på Säkra. Samtliga kollegor tyckte Jeanette var grym på att instruera, förklara och göra det på ett avslappnat sätt med mycket glädje.”

Mikael Roth, Säkra

”Vårt företag anlitade HappyAid för vår interna hjärt- och lungräddnings utbildning. Och alla i hela företaget var supernöjda, både med utbildningen och arrangemanget runt omkring.”

Torgny Sjöö, Playground Music Scandinavia AB

”Bra och innehållsrik utbildning. Både teorin och de praktiska övningarna var upplagda på ett pedagogiskt och intressant sätt. Fredrik på HappyAid lyckades få tre timmar att bara flyga iväg. Nu känner vi oss mer redo för hur vi ska hantera framtida situationer.”

Kungsbacka Bygg & Inredning

”Instruktören höll en gedigen och bra genomgång för oss på vår arbetsplats. Nu har vi alla bra kunskap om hur vi ska hantera eventuella situationer så att vi kan stötta våra kollegor och medmänniskor om olyckan är framme. Tack för en väl genomförd utbildning.”

Adigo