Happy Insoles

Produktinformation

HAPPY INSOLES är tekniskt avancerade iläggssulor för arbetsskor med Termocrep-Gel® som utvecklats enligt medicinska råd och europeisk standard. Sulorna ger avlastning för nacke, rygg, knän och fötter när man står och går i långa perioder. De är ventilerande, stötdämpande och antibakteriella. Finns med och utan doft. Certifierade enligt EN-ISO 14971.2012 / EN-ISO 15223.2013

Back Protect

Produktinformation

Back Protect är ett anatomiskt utformat stödbälte som stabiliserar ländrygg och bål. Förbättrar hållningen och verkar lindrande vid t ex ischias, diskbråck och höftproblem. Förebygger skador vid tunga lyft och arbete i kyla som kan orsaka ryggproblem. Back Protect har även två justerbara band för individuell anpassning och fyra vertikala skenor för extra stabilitet.

Happy Posture

Produktinformation

Smidig diskret hållningsväst som snabbt rätar ut axlarna och hjälper till att förbättra hållningen. Happy Posture stabiliserar axelpartiet, sträcker bröstryggen och motverkar att axlarna faller framåt vilket orsakar en onormal hållning som i sin tur kan leda till ryggproblem och värk. Två justerbara vadderade remmar stabiliserar axlar och bröstrygg för normal kroppshållning i både sittande och stående ställning. Används regelbundet för långvarig effekt.

Headlamp

Produktinformation

Smidig pannlampa som ger kraftfullt ljus och gör händerna fria. Uppladdningsbart litium batteri och 5 ledlampor som ställs in för önskat behov; turbo strålkastare, SOS-ledljus, 5 stegs dimmer. Bekvämt, elastiskt och justerbart pannband. IP66 klassad vilket innebär att den är skyddad från damm och inträngande vatten, laddningstid 4,5 tim, räckvidd 150 meter, ljusprestanda 2300 lm.

Be Active

Produktinformation

En smidig balans/sadelpall. När man sitter aktivt och byter position aktiveras olika muskelgrupper i kroppen som ben, bål och rygg. Tack vare detta stärks kroppen och risken för att drabbas av skador i rygg, nacke och axlar minskar. Pallen går att skifta mellan sittande och halvstående position.

Justerbar höjd 57-86 cm.
Max 120 kg belastning.

Winter Glove

Produktinformation

En smidig vinterhandske som skyddar mot kyla och mekaniska risker. Handskens foder består av mjuk borstad akryl. Ytterdelen består av polyester som är doppad i vattentät latex och sedan ytterst ett lager
av sandad latex för bättre grepp och hållbarhet.

Winter Glove handsken håller hög prestanda, är slitstark och har en väldigt skön passform.
Winter Glove är en CE-märkt produkt som är testad enligt Europeisk standard EN 388 och har erhållit följande resultat:

Nötningsmotstånd Nivå 2

Skärskydd, coup-test Nivå 1

Rivstyrka Nivå 3

Punkteringsmotstånd Nivå 1

Skärskydd, TDM-test Nivå X

Omgivande kyla Nivå X

Kontakt kyla Nivå 1

Vattengenomträngning Nivå X

EU-försäkran

 

Fire Extinguisher

Produktinformation

Lättanvänd släckspray för mindre bränder så som typ A, B, E & F. Skummet från släcksprayen smutsar inte ner och är biologiskt nedbrytbart. Effektivt avstånd är 3-4 m och spraytiden per flaska är ca 15-25 s. Kan användas flera gånger tills behållaren är tömd. Fire Extinguisher är avsedd för släckning av följande brandtyper: A. (trä, textil, papper), B. (bränsle, olja), E- (elektronik upp till 1000V) F- (livsmedelsfett)

Cut Glove

Produktinformation

Cut Glove är en slittålig och smidig handske som skyddar dina händer för småskav och smuts. Materialet i handsken består av (HPPE) högpresterande polyetylen. Det är en gråstickad handske med grå polyuretanbeläggning på insidan och fingrarna. Cut Glove handsken håller hög prestanda, är slitstark och har en väldigt skön passform.

Cut Glove är en CE-märkt produkt som är testad enligt Europeisk standard EN 388 och har erhållit följande resultat:

Nötningsmotstånd Nivå 4

Skärskydd, coup-test Nivå X

Rivstyrka Nivå 4

Punkteringsmotstånd Nivå 2

Skärskydd, TDM-test Nivå B

EU-försäkran